Kinesiske Varme Retter
Nummer |
Ret |
Pris
i kr. |
1. |
Speciel forårsrulle med karrysauce og ris |
30 |
2. |
Rejeomelet med champignon, sauce og ris |
35 |
3. |
Stegte ris de luxe (kylling, rejer eller skinke) |
35 |
4. |
Stegte ris de luxe i karry (kylling eller oksekød) |
35 |
5. |
Stegte nudler de luxe (kylling, rejer eller skinke) |
35 |
6. |
Kylling chop suey med ris |
37 |
7. |
Kylling i karry med grøntsager og ris |
37 |
8. |
Kylling med champignon, bambusskud og ris |
37 |
9. |
Kylling med bønnespirer og ris |
37 |
10. |
Dybstegt kylling med sur-sød sauce og ris |
37 |
11. |
Dybstegt kylling med karrysauce og ris |
37 |
12. |
Svinekød chop suey med ris |
37 |
13. |
Svinekød i karry med grøntsager og ris |
37 |
14. |
Svinekød med champignon, bambusskud og ris |
37 |
15. |
Svinekød med bønnespirer og ris |
37 |
16. |
Dybstegt svinekød med sur-sød sauce og ris |
37 |
17. |
Dybstegt svinekød med karrysauce og ris |
37 |
18. |
Oksekød chop suey og ris |
39 |
19. |
Oksekød i karry med grøntsager og ris |
39 |
20. |
Oksekød i chilig med ris |
39 |
21. |
Oksekød med champignon, bambusskud og ris |
39 |
22. |
Oksekød med bønnespirer og ris |
39 |
23. |
Oksekød med grøn peber og ris |
39 |
24. |
Kinareje-chop suey med ris |
59 |
25. |
Kinarejer i karry med grøntsager |
59 |
26. |
Dybstegte kinarejer med sur-sød sauce og ris |
62 |
27. |
Blæksprutte chop suey med ris |
43 |
28. |
Blæksprutte i karry med grøntsager og ris |
43 |
29. |
Dybstegt blæksprutte med sur-sød sauce og ris |
43 |
30. |
Dybstegt blæksprutte med karrysauce og ris |
43 |
31. |
Svinekød i chili med ris |
37 |
32. |
Kylling i chili med ris |
37 |
33. |
Stegte nudler de luxe i karry (kylling eller oksekød) |
35 |
34. |
Special chili med oksekød |
45 |
35. |
Special chili med svinekød |
43 |
36. |
Special chili med kylling |
43 |